Uitstekende editie ‘Dineren met Directeuren’ aan de Maasboulevard

Wat een prachtige avond aan de Rotterdamse Maasboulevard bij partner Podium aan de Maas op de 5e etage! Gastheer Jeffrey Stubbs en meester chef-kok Jurgen de Boom zorgden voor 50 aanwezigen (volgeboekt) een geslaagd netwerkdiner aan. Een heerlijk menu was samengesteld door De Boom, eigenaar van Restaurant de Olijfboom in Barendrecht en er was dan ook niets te veel gezegd. Aan het einde van het diner, ontving hij dan ook terecht een daverend applaus.

Foto: impressie van DMD op 20 november

Netwerken op gepaste wijze. Ook deze avond was het concept ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Rijnmond weer volgeboekt. In een ongedwongen sfeer werd de wisseling van de tafelschikking aangegrepen om diverse mensen uit het netwerk te spreken. Diverse partners kregen nog de gelegenheid om een ervaring te delen en ook werd door BNR een start gemaakt met het samenstellen van korte videopitches die door de aanwezigen ingesproken konden worden. FACET Accountants & Adviseurs, Expl.Mij. Lommerrijk BV, Hercuton b.v., Tchai International B.V., Europcar Nederland, SERIS, Hosted Energie Consulting en Breeman BMW maakten hier gretig gebruik van.

Wilt u ook eens aanwezig zijn tijdens een bijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond? Mail dan naar info@businessnetwerkrijnmond.nl