UITNODIGING THEMALUNCH WAB op dinsdag 9 april bij Justion Advocaten

Themalunch WAB op dinsdag 9 april  van 12.00 -13.30 uur bij Justion Advocaten, Linatebaan 69a Rotterdam (Airport)!

Als Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stond Lodewijk Asscher aan de basis van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Ondanks de vele signalen vanuit de praktijk dat deze wet haar doelstellingen niet zou kunnen halen, is de WWZ met stoom en kokend water ingevoerd op 1 januari en 1 juli 2015. Drie jaar later presenteert Minister Wouter Koolmees de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) met als doelstelling de met de WWZ beoogde doelen alsnog te realiseren, en met name dat “vast minder vast wordt en flex minder flex”. De vraag is of dat nu wel gaat lukken.

Wat staat u als werkgever allemaal te wachten als de WAB op 1 januari 2020 wordt ingevoerd?

Per 1 januari 2019 is de WIEG (Wet Invoering Extra Geboorteverlof) deels ingevoerd. Wat betekent die voor u als werkgever?

Kent u de Wet Compensatie Transitievergoeding Zieke Werknemers? Bent u daarmee al aan de slag? 

Wat heeft de wetgever nog meer aan nieuwe regels voor u in petto?

Naast uitleg door mr. Diel Boere, arbeidsrechtspecialist bij Justion Advocaten, komen deze en andere actuele vragen aan de orde tijdens de interactieve themalunch.

Ook kunt u tijdens deze sessies vragen stellen over belemmeringen of andere issues die u als ondernemer ervaart en uiteraard kunt u op voorhand uw vragen of casus ook mailen, zodat deze – geanonimiseerd – beantwoord kunnen worden.

 

Waar?

Deze themalunch vindt plaats bij Justion Advocaten, Linatebaan 69a te 3045 AH Rotterdam. Het kantoor is gevestigd in de directe nabijheid van Rotterdam The Hague Airport en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Wanneer?

Op dinsdag 9 april 2019 van 12.00 uur tot 13.30 uur. Voor de broodjes wordt natuurlijk ook gezorgd.

Voor wie?

Een selecte groep van ondernemers.

Aanmelden

U kunt zich voor deze themasessie aanmelden door vóór 5 april 2019 een email te sturen naar aanmelden@justionadvocaten.nl. Deelname is kosteloos.

Reageer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Als deze uitnodiging voor u niet interessant is of mocht u zelf verhinderd zijn, dan kunt u deze uitnodiging natuurlijk doorsturen aan een collega.

 

Over Justion Advocaten

Justion Advocaten werd in 2001 opgericht door Jolanda van Koeveringe-Dekker. Het advocatenkantoor is in de loop der jaren gestaag blijven groeien. Met 20 advocaten, 4 juridisch medewerkers en deskundige ondersteuning richt Justion Advocaten zich met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder zuidwest Nederland. Onze expertise is gelegen op diverse rechtsgebieden waarmee onze cliënten regelmatig te maken hebben, zoals aanbestedingsrecht, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, contractenrecht, familierecht, franchise, huurrecht, omgevingsrecht, overheidsaansprakelijkheid, subsidie- en staatssteunrecht. Wij werken in teams, zodat de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter gewaarborgd is.