Stichting Puik voor Elkaar

p/a Het OOK Centrum - Maasstadweg 90
3079 DZ
Rotterdam
06 29449511
info@puikvoorelkaar.nl
Bekijk website
De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen.

Er zijn vandaag de dag helaas nog steeds veel vrouwen die zich geen passende pruik kunnen veroorloven. Noodgedwongen zien deze vrouwen daarom af van de aankoop van een pruik, terwijl een pruik hen juist zou kunnen helpen zich een beetje beter te voelen in een periode waarin ze toch al zo kwetsbaar zijn. Daarom krijgen zij van ons een gratis puike pruik.

Wij willen zoveel mogelijk vrouwen in Nederland helpen met een puike pruik. Dat is onze missie en daar gaan we voor! Wij kunnen dit alleen bereiken door er met zijn allen de schouders onder te zetten. Door puike actie. Met elkaar, voor elkaar, oftewel: Puik voor Elkaar!

Business Netwerk Rijnmond ondersteunt deze stichting en hoopt met haar bijdrage een maatschappelijke toegevoegde waarde te realiseren.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden