Podium aan de Maas

Oostmaaslaan 950, 3063 DM Rotterdam

010-4529832
Bekijk website

Podium aan de Maas

Per heden is ‘Podium aan de Maas’ uit Rotterdam partner geworden van Business Netwerk Rijnmond. Ondernemer Jeffrey Stubbs – die de exploitatie voor zijn rekening neemt – en de directie van Business Netwerk Rijnmond kwamen dit onlangs overeen. Dit jaar zal de samenwerking verder vorm krijgen door o.a. gezamenlijke bijeenkomsten op de prachtige locatie aan de Maasboulevard te organiseren.

Het gebouw staat voor persoonlijke ontwikkeling en verbinding: een echte ontmoetingsplaats. Stubbs licht toe: “Onze evenementenlocatie heeft diverse zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Het gebouw heeft het meest fascinerende uitzicht over de Maas. We zijn een inspirerende netwerklocatie aan het water met voldoende parkeerplaatsen. Kortom, bij uitstek ‘the  place-to-be’. Samen met zakenrelaties kunt u genieten van het uitzicht over de Maas. Binnen is er keuze uit verschillende ruimten met faciliteiten voor een congres, besloten Mangement meetings, mini-workshop of presentatie. De ruime bar op de 1e verdieping en professionele keuken staan garant voor een gastvrije beleving. De bovenliggende verdiepingen bevatten onder meer een multifunctioneel auditorium en zalen voor 15 t/m 180 personen.”


Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Postillion Hotel Dordrecht
  Adres: Rijksstraatweg 30
  3316 EH
  Tijd: 17.00 uur
  Datum: dinsdag 27 augustus
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 11 september 2019
  Prijs: