JAN DIRK STOUTEN

Escudostraat 2


2991 XV


Barendrecht
010-4971147
info@jandirkstouten.nl
Bekijk website
Jan Dirk Stouten (1970) is naast ondernemer sportverslaggever bij RTV Rijnmond. In die hoedanigheid volgt hij Feyenoord, Sparta, Excelsior en FC Dordrecht. En internationaal aansprekende evenementen als het ABN AMRO World Tennis Tournament, de Rotterdam Marathon en het CHIO. Op de radio doet Jan Dirk verslag van alle wedstrijden van Feyenoord en op televisie in hij vaste gast in de goed bekeken voetbaltalkshow FC Rijnmond.
In 2001 begon hij een eenmanszaak omdat het aantal presentaties dat hij deed toenam. En in de beginjaren schreef hij veel voor verschillende bedrijven en organisaties. In 2008 ging zijn succesvolle eenmanszaak op in TSEC The Sports & Entertainment Company, dat sinds het najaar van 2012 de handelsnaam JAN DIRK STOUTEN voert.
Ongeveer vijftien keer per jaar werkt zijn bedrijf belangeloos mee aan bijeenkomsten voor goede doelen. Zo presenteerde Jan Dirk verschillende bijeenkomsten voor de Roparun, het Groene Hart Ziekenhuis, Feyenoord en het Ronald McDonald Huis in Barendrecht. Om deze maatschappelijke activiteiten te structureren werkt JAN DIRK STOUTEN sinds begin 2013 samen met de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Feyenoord Foundation. Jan Dirk zit ook in het Comité van Aanbeveling van Best Buddies Nederland.


Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden