Rijnmond Lease en Eneco helpen naadloos om te schakelen naar elektrisch rijden

Met slimme laadpalen thuis en op het werk en advies over de mogelijkheden, zodat men snel, simpel en duurzaam kan laden.

        

 

Persoonlijk geregeld

Bij het bestellen en installeren van een laadpaal krijg je te maken met lastige materie. Wij van Rijnmond Lease snappen dat, en we willen onze klanten graag helpen om alles makkelijker te maken. Samen met Eneco eMobility hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. We zijn waar we voor staan: e-mobility made e-asy. 

 

Elke kilometer 100% groen

Wij zijn van mening dat iedere duurzaam elektrisch gereden kilometer de wereld een stukje schoner en mooier maakt. Met een laadpaal via Eneco eMobility rijd je elke kilometer 100% groen. Wij helpen in het over stappen naar duurzame mobiliteit en geven de tools om inzicht te krijgen in hoe groen het bedrijf rijdt.

 

Klaar voor morgen

Onze laadoplossingen en adviezen zijn toekomstproof. We houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten en investeren alleen in innovaties die vandaag al voordeel voor onze klanten opleveren. Wij hebben niet alleen verstand van laadpalen, maar ook van netwerkaansluitingen, IT en elektrotechniek. Zo kunnen wij je gezamenlijk altijd de beste oplossing bieden voor de berijder van de  elektrische auto.

 

Verrekenen

De stroom die de berijder verbruikt om de auto op te laden, wordt betaald met de laadpas. Dit bedrag wordt vaak meegenomen in het leasebedrag dat de werkgever betaalt. Wanneer men thuis de auto oplaadt, stijgt ook de energierekening. Om te zorgen dat de berijder de stroom niet dubbel betaalt (zowel via de pas als via de energierekening), vergoed Eneco maandelijks de geladen stroom. Zij lezen het laadpunt digitaal uit en hebben dus geen contact met de stroomleverancier van de berijder voor de verrekening.

Bel 0186-621306 of mail info@rijnmondlease.nl voor meer informatie.

 

Over Rijnmond Lease

Rijnmond Lease B.V. is onderdeel van de Kooy Holding en al jarenlang partner in mobiliteit. Een automotive organisatie die al meer dan 60 jaar actief is.  Als universele leasemaatschappij bieden wij leasing aan van elk merk en type auto, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor shortlease en verhuur zijn wij uw partner.

 

Wij zijn niet gebonden aan automerken of financiële instellingen. Uw belang is dus het enige dat telt. Of het nu gaat om één auto of om een wagenpark met vijftig bestelbussen: kan niet, bestaat niet. Wat uw wensen, behoeften of de omstandigheden ook zijn, wij leveren altijd maatwerk. Door effectief en efficiënt wagenparkbeheer houdt u uw kosten beheersbaar.