Over ons

Over ons

Business Netwerk Rijnmond is een regionaal zakenplatform met ruim tweehonderd aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.

Met het motto “als netwerken om business draait…!” streven wij naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio is eveneens een belangrijke doelstelling.

De visie van Business Netwerk Rijnmond

De visie van Business Netwerk Rijnmond (BNR) is bedrijven en organisaties onderling succesvoller te laten samenwerken en binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond (BNR) elkaar te ondersteunen door het delen van kennis en kunde.

Onze missie

Het bevorderen van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk en het delen van en kennis en ervaring ten behoeve economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio Rijnmond.

Doelstelling

Het creƫren en onderhouden van een interactief zakenplatform voor directeuren en bestuurders ter bevordering van een regionaal en onderlinge economische stimulans. Business Netwerk Rijnmond (BNR) faciliteert een interactief zakenplatform voor bedrijven vanaf 10 medewerkers waar directeuren en bestuurders zich sterk kunnen profileren in binnen het netwerk en de regio.

Aansluiting bij Business Netwerk Rijnmond

Van Business Netwerk Rijnmond (BNR) wordt u partner of lid.

BNR-events

Business Netwerk Rijnmond (BNR) organiseert met grote regelmaat diverse business-events waar ondernemers en bestuurders elkaar kunnen ontmoeten. In een informele setting maakt u kennis met collega-ondernemers en bestuurders uit uw regio. Een interessante manier om uw relatie netwerk te vergroten en te intensiveren. Bekijk de agenda voor ons actuele programma. Business Netwerk Rijnmond (BNR) ondersteunt actief in het leggen van nieuwe contacten en het verder professionaliseren, versterken en vergroten uw zakelijk netwerk.

BNR website en communicatie

U wilt de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken? Uw omzet verhogen? Opvallen in de markt? Communiceren in de taal van uw klanten? Als Partner of Lid van Business Netwerk Rijnmond (BNR) heeft u deze mogelijkheid! U kunt gebruik maken van onze online communicatie-tools. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwsitems aanleveren voor publicatie op de website, een nieuwsbriefartikel aanleveren of zelfs een bedrijfsprofiel plaatsen. Business Netwerk Rijnmond (BNR) communiceert naar een grote, diverse zakelijke doelgroep. (regionaal bereik per maand + 10.000 zakelijk).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen,
klik dan hier

Partners

Bekijk hieronder een aantal van onze partners.

Agenda

Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
Tijd: 07.30 - 09.30 uur
Datum: 5 november 2019
Prijs: Zie voorwaarden
Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
Tijd: 12.00 -14.00 uur
Datum: 6 november 2019
Prijs: Zie voorwaarden

Ook lid worden van Business Netwerk Rijnmond?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnenkort contact op.