Let op: WAB komt eraan!

Waar een thema niet goed voor kan zijn. Partner HWE Professionals aan de Londen 6 te Barendrecht was deze week de gastlocatie voor de drie business kringen van Business Netwerk Rijnmond. Met twee lunchkringen en een ontbijtkring ontving HWE de kringleden met vol enthousiasme onder het genot van een heerlijke lunch/ontbijt.

En ja…. het thema ‘WAB – Wet Arbeidsmarkt in Balans’ die per 1 januari 2020 ingaat, was op het lijf geschreven voor Veronica da Veiga. Met enthousiasme stelde Veronica aan de hand van stellingen en vragen de deelnemers op interactieve wijze hun kennis aan de orde over de komende veranderingen. En dat leverde uiteindelijk door de discussie en de daaruitvloeiende kennis interessante momenten met elkaar op. Dat de WAB impact zal hebben, werd de deelnemers in ieder geval duidelijk.

Ook eens een business kring bijwonen? Leden van BNR kunnen – indien de branche-exclusiviteit niet aangetast wordt, eens proefdraaien met de kringen. De volgende data van de kringen zijn op 5,6 en 7 november. We zijn dan deze keer te gast bij ons lid De Conceptunie te Barendrecht.

Meer info zie https://www.businessnetwerkrijnmond.nl/kringen/