Leerzame Kennissessie Klimaat & Duurzaamheid

Patrick Schilperoord, directeur van Hosted Energie bleek als initiator en mede-organisator samen met de ING een uitstekende gastheer tijdens de eerste Kennissessie Klimaat & Duurzaamheid gisteren 7 oktober bij Podium aan de Maas. Een kleine dertigtal deelnemers waren hierbij aanwezig.

 

 

Na een korte introductie door Schilperoord was het de beurt aan de drie gastsprekers Michel Schuurman (MVO Nederland), Niek van Erk (HostedEC) en Pim Boonekamp (ING Groenbank) om ons mee te nemen in de uitdagingen omtrent klimaat & duurzaamheid, de (nieuwe) wet milieubeheer en duurzame projecten en groenfinanciering. De sprekers deelden hun bevlogenheid met de deelnemers wat naast de inhoud van hun regelmatig interessante en nuttige discussies met de deelnemers in de zaal opleverde. De sessies werden afgewisseld door een interactieve discussie en eindigde met een borrel op de prachtige 1e etage van Podium aan de Maas.

 

 

Schilperoord was tevreden met het resultaat: “Het is belangrijk dat ondernemers en bedrijven stap voor stap meegenomen worden in de kansen en mogelijkheden die het onderwerp klimaat & duurzaamheid bieden. Vandaar dat we graag onze kennis in deze delen. Zo’n kennissessie is een uitstekend middel om deze kennis over te brengen. Dit smaakt naar meer.”

Meer weten over deze kennissessie of over de mogelijkheden op het gebied van klimaat & duurzaamheid? Neem dan contact op met Patrick Schilperoord van Hosted Energie. Kijk op de website van www.hostedec.nl!