Xirius ICT

Teilingerstraat 8

3032 AW

Rotterdam

085-4892226
Bekijk website
Over Xirius ICT
Xirius ICT richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het MKB en de grootzakelijke markt.

De beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Ons doel is dan ook de zorg, rond de bedrijfs kritische ICT infrastructuur, uit handen te nemen en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.Wat hierbij noodzakelijk is, is kennis van zaken delen, verantwoordelijkheid nemen, duidelijke afspraken maken én direct bereikbaar en beschikbaar zijn zodra dat nodig is.Het is de combinatie van vakmanschap, twintig jaar praktijkervaring, een professionele helpdesk plus het maken van duidelijke keuzes in producten en diensten, waardoor Xirius ICT een concrete invulling geeft. Dit gebeurt door het bieden van een grote mate van flexibiliteit in contractvormen voor hard- en softwarebeheer en onderhoud.

Afhankelijk van de contractvorm garanderen wij dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert voor een vast bedrag per maand. Xirius ICT fungeert ook als klankbord voor alle ICT vraagstukken, continuïteit, expertise, een vaste en transparante kostenstructuur en dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van uw omgeving.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Adres: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Tijd: 12.00-14.00 uur
  Datum: 11 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden