WSB Solutions B.V.

Kade 30

3371 EP

Hardinxveld-Giessendam

0184-618837
info@wsb-solutions.nl
Bekijk website

WSB Solutions is al sinds 1987 dé aanbieder van IT-oplossingen. In meer dan 25 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een jonge, innovatieve club die destijds kansen zag in nieuwe technologische ontwikkelingen, naar een grote, ervaren speler op het gebied van bedrijfsautomatisering. Inmiddels weten we precies wat er speelt in uw business en verplaatsen wij ons gemakkelijk in de dagelijkse praktijk. Maar ervaring alleen is niet voldoende. Er moet ook veel kennis aanwezig zijn en onze bedrijfsprocessen moeten op orde zijn. Daarom zijn wij al jaren Microsoft Gold Partner, CFMD en ISO gecertificeerd.


Wij adviseren én faciliteren in IT-oplossingen

WSB Solutions adviseert u graag over managed services, ICT, software, cloud en telecom solutions en bieden hiervoor een totaaloplossing die bij u past. Dit doen we samen en altijd in goed overleg. Zo komen we tot goed doordachte oplossingen die echt bij uw bedrijf passen.

Alles onder controle

Met Microsoft Dynamics NAV geeft WSB Solutions u de volledige controle over uw (kern)bedrijfsprocessen, een nauwkeurige afstemming van uw toelevering en inzicht waarmee uw werknemers optimaal kunnen presteren. Dat geeft grip op uw zaken. WSB Solutions is gespecialiseerd in de sectoren Technische Groothandel, Motorenbranche en Gewasbescherming.


Snelle service met een persoonlijke aanpak

WSB Solutions maakt uw IT-omgeving graag zo efficiënt mogelijk. Loopt u toch ergens tegenaan of werkt er iets niet naar behoren? Doordat u een vast aanspreekpunt heeft, wordt u snel en persoonlijk geholpen. Uw probleem is ons probleem, totdat het is opgelost. Zo hoort dat en daar staan wij voor: persoonlijk, betrokken en gedreven.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Podium aan de Maas
  Adres: Oostmaaslaan 950
  3063 DM Rotterdam
  Tijd: 18.00-21.30 uur
  Datum: 20 november 2019
  Prijs:
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden