V&W Facility Support BV

Ebweg 65

2991 LS

Barendrecht

085-2101094
info@vandw.nl
Bekijk website

V&W Facility Support maakt schoon

Het is onze core-business: schoonmaak, glas- en gevelreiniging. Het reinigen van zowel het interieur als het exterieur. Daar zijn wij druk mee vanaf 2006, gestart met als uitgangspunt het verlengstuk te zijn van de beheerders en eigenaren van panden. Professionals die graag samenwerken met professionals.

Wij doen graag iets meer voor u dan u verwacht. Een visie waarmee wij ons onderscheiden en succes opleveren. Paul Visser: “Het gaat goed met ons bedrijf en we groeien nog steeds, ondanks de economische tegenwind. 95 procent van de objecten die we vanaf het begin schoon mogen maken, houden we nog steeds schoon. Wij krijgen over het algemeen nauwelijks klachten en zijn die er wel, dan zorgen we direct voor een oplossing. Wij durven te stellen dat ons oplossend vermogen erg goed is. We steken dan ook veel energie in ons personeel. Als mensen het naar hun zin hebben, presteren ze immers beter. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze mensen heel belangrijk.” Controle is de achilleshiel van de schoonmaak. Wij geloven in sociale controle, interesse tonen in de collega’s en tegelijkertijd de werkzaamheden bekijken.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden