VLS

Middellijn 2

3335 KC

Zwijndrecht

078-6191919
vls@vls.nl
Bekijk website

De VLS Groep is een zelfstandige organisatie met sterke ambities. De afgelopen 35 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakorganisaties in Nederland. Wij willen onze prestaties leveren in een prettige, familiaire sfeer met een no-nonsense cultuur. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met onze opdrachtgevers.

VLS is regionaal geori├źnteerd met een landelijke dekking. De organisatie bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice en biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd op regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van o.a. trappenhuizen en treinstations maar ook op de levering van specia-listen voor de reiniging van bv. voetbalstadions.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden