Tetrix Kantoor BV

Hoefsmidstraat 41

3194 AA

Hoogvliet

010-2160800
info@tetrix.nl
Bekijk website

Tetrix is een groothandel, gespecialiseerd in de verkoop van kantoorbenodigdheden, als ook kantoorinrichtingen, -machines en -automatisering, aan met name het midden – en klein bedrijf.

Met ons standaard assortiment van ruim 13.000 kantoorartikelen en computer supplies bieden wij u alles wat u nodig heeft om uw dag op kantoor te kunnen beginnen. Binnen dit kader zijn wij enige jaren geleden een samenwerkingsverband aangegaan met Buhrmann, ’s lands grootste distributeur op het gebied van kantoorhuishouding. Door deze bundeling van krachten zijn wij in staat u, op basis van adequate voorraden, een uitstekende leveringsperformance aan te bieden. Met andere woorden uw levering is gewaarborgd, terwijl de souplesse en flexibiliteit van een gespecialiseerd bedrijf als Tetrix bij al haar afnemers al meer dan 18 jaar waardering oogst. Met de volledigheid van ons assortiment zorgen wij voor de continu├»teit van uw kantoorhuishouding en ondersteunen wij op deze wijze uw eigen bedrijfsprocessen.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden