Team Jos!

Dorpsstraat 20

2912 CB

Nieuwerkerk aan den IJssel

0180-317117
info@teamjos.nl
Bekijk website

Team Jos! Relatiegeschenken

Team Jos! is niet alleen het leukste relatiegeschenken bedrijf van Nederland, je kunt er zowel online als via persoonlijk contact je relatiegeschenken, premiums, kerstpakketten en nog veel meer bestellen. Alles wat je nodig hebt voor het promoten van merk of bedrijf. Team Jos! is een modern bedrijf, met lage prijzen en hoge service. Bij Team Jos! relatiegeschenken krijg je de beste service en ook qua bewerking is bijna alles mogelijk. Onze enthousiaste, dynamische en persoonlijke aanpak zullen je zeker (positief) verrassen.


Ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche weten wij zeker raad met al je vragen op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij zullen al je vragen altijd snel en eerlijk beantwoorden. Onze jarenlange samenwerking met de beste importeurs, drukkerijen, graveer- en borduurateliers zorgt ervoor dat je artikelen en bewerkingen kunt verwachten van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden