Ruimbaan Uitzendbureau

Groenendaal 251

3011 ZW

Rotterdam

010-7410209
info@ruijmbaan.nl
Bekijk website
Er wordt vaak gezegd dat werkzoekenden (uitzendkrachten) en werkgevers (inleners) tegenstrijdige belangen hebben. Zo zou de werkzoekende vooral uit zijn op een goedbetaalde baan, terwijl de werkgever de best gekwalificeerde krachten wil tegen de laagste prijs.
 
Ruimbaan heeft in de afgelopen 20 jaar ervaren dat het veel genuanceerder ligt. De meeste cliënten, of dat nou werk- en welwillende krachten of ondernemers zijn, beoordelen de kwaliteit van uitzendbureaus aan de hand van veel meer criteria. Uiteindelijk vindt iedereen zaken als “de juiste match”, een goede klik; flexibiliteit en professionaliteit minstens zo belangrijk als de financiële aspecten. Daarom neemt Ruimbaan vaak wat meer tijd voor het intake gesprek en voor de selectie van kandidaten dan gebruikelijk is. Dat resulteert wel in contacten die meestal bijzonder duurzaam blijken. De meeste uitzendkrachten en inleners die met Ruimbaan werken, doen dat al jaren en hebben niet de intentie om snel van uitzendbureau te veranderen.
 
Ruimbaan heeft interessante en uitdagende banen in alle beroepssectoren en daarvoor ook continu een omvangrijk bestand van ervaren en goedgeschoolde krachten. Administratief, medisch, industrieel en technisch, fulltime, parttime, vast of tijdelijk, bij Ruimbaan kunt u alle kanten op.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden