RN Project BV

Kelvingring 52D

2952 BG

Alblasserdam

078-6917577
info@rnproject.nl
Bekijk website

RN Project is HET projectstofferingsbedrijf, waarbij kwaliteit en vertrouwen essentiële onderdelen zijn.

Visie

RN Project stelt zich ten doel een beheerste groei van de onderneming te realiseren en de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Dit alles gebouwd op een intensief relatiebeheer en vertrouwen van de klant.

Klantwensen

Binnen ons bedrijfsproces staat de wens van de klant centraal. Deze zorgt er namelijk voor dat onze continuïteit gewaarborgd blijft. Het leveren van kwaliteit houdt in dat er in alle opzichten tegemoet wordt gekomen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Historie

De onderneming heeft sinds de start in 1991 een constante groei doorgemaakt en is professioneel gespecialiseerd in het uitvoeren van projectmatige stofferings- en raambekledingswerkzaamheden, schoonmaak en schilderwerken, uit- en inhuizen en het management hiervan voor bedrijven, overheden, instellingen in de ruimste zin van het woord. Door de jarenlange ervaring en de actieve deelname in brancheorganisaties binnen de facilitaire wereld zijn wij bekend met de wensen en ontwikkelingen van facility management. Deze kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn over de service van RN Project.

Certificering

Om ons doel te bereiken onderhoudt RN Project sinds 1995 een kwaliteitsmanagementsysteem, dat minimaal voldoet aan de eisen zoals die zijn vastgelegd in de norm van ISO 9001. Hiermee wordt het totale proces van de onderneming beheerst. Milieu heeft een prominente rol in de bedrijfsvoering. Aan alle medewerkers is opgedragen te voldoen aan wat er in het milieumanagementsysteem is voorgeschreven. Dit mileumanagementsysteem voldoet aan de eisen die gesteld worden in de norm ISO 14001.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden