ReviewPartner

Business Centre De Leeuwenhoek Leeuwenhoekstraat 1 2652 XL Berkel en Rodenrijs
06 22 97 76 41
contact@reviewpartner.nl
Bekijk website

Hoe zorg ik voor een excellente klantbeleving?

Je wilt meer omzet halen uit je klanten en nieuwe klanten aantrekken met je ambassadeurs. Je medewerkers en jij spannen je dagelijks in om dit te realiseren. Toch verdwijnt de klant regelmatig naar de tweede plek door de hectiek van de dag, terwijl een tevreden klant de sleutel is naar een hogere omzet. Hoe tevreden zijn jouw klanten werkelijk? Waar hebben jouw klanten behoefte aan?  En hoe tevreden en klantgericht zijn je medewerkers? Welke acties zijn nodig om de klanttevredenheid te verhogen?

Garantie op een verhoogde klanttevredenheid

Mond-tot-mondreclame en je online reputatie zijn belangrijker dan ooit. Als je succesvol wilt zijn is het cruciaal om inzicht te hebben in je klanttevredenheid en om dit te verbeteren. Met het Excellent Klantprogramma van ReviewPartner kies je voor zekerheid. Het Excellent Klantprogramma geeft je namelijk de garantie op een verhoogde klanttevredenheid en NPS® score binnen 6 maanden.   Klik op de video om te zien hoe wij dat realiseren:  

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Lommerrijk
  Adres: Straatweg 99,
  3054 AB Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 25 september 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden
  Locatie: SWANSEA (Wales)
  Adres:
  SWANSEA
  Tijd:
  Datum: 27 - 29 september 2019
  Prijs: