Natural High

Brouwersdam 22 (Buitenzijde)/Duinpad 16

3253 MM

Ouddorp

0187-723900
info@natural-high.nl
Bekijk website

Natural High is geboren als kitesurfschool en uitgegroeid tot een evenementenbureau met een breed scala aan strand- en wateractiviteiten en een prachtige Beachclub. Ontstaan uit passie voor het spel met de elementen, het vrije leven en het plezier. Deelnemen aan de actie op ons strand maakt een gevoel los van vrijheid, zorgeloosheid en euforie. Zoals wij het zelf liever beschrijven: ‘het Natural High gevoel’. Een gevoel dat voor je klaar ligt op het strand.

Bij Beachclub Natural High kun je ontspannen op het terras, genieten van horeca en ontladen tijdens het kitesurfen of één van onze andere water- en strandactiviteiten. Kitesurflessen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, Clinics of shoppen in onze Surfshop, het kan allemaal… Altijd al willen leren blokarten, kitebuggyen, powerkiten of suppen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Adres: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Tijd: 12.00-14.00 uur
  Datum: 11 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden