MKB Cursus en Training

Bezuidenhoutseweg 12

2594 AV

Den Haag

015-2191390
bel@mkbct.nl
Bekijk website

www.mkbct.nl

MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt “Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.”

De trainingen die wij verzorgen zijn sterk gebaseerd op de principes van ‘learning by doing’ en ‘learning on the job’. Tijdens onze cursussen en trainingen wordt de (beknopte) theorie direct toegepast door de deelnemers en geoefend in rollenspellen of in situaties uit de eigen praktijk van de deelnemers. Hierbij krijgen zij direct feedback op hun aanpak. Op deze wijze leren de deelnemers concreet door te oefenen. Door het oefenen van echte situaties uit de werkpraktijk van de deelnemers wordt de effectiviteit vergroot.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 12 juni 2019
  Prijs: