Maas Groep West Nederland

Pesetastraat 60

2991 XT

Barendrecht

06-33167611
info@maasgroep.nl
Bekijk website

De problemen die mensen ondervinden bij het vinden van werk zijn voor iedereen anders. Dus hoort ook voor iedereen de oplossing een andere te zijn. De een heeft te weinig (realistische) beroepsperspectieven, de ander ontbreekt het aan goede sollicitatievaardigheden. Weer een ander maakt weinig kans zonder een goede opleiding.

Mensen ondervinden problemen i.v.m. hun leeftijd, herkomst, vooropleiding, fysieke of psychische beperkingen, gebrek aan arbeidsmarktkennis, houding, uitstraling, enz., enz. Omdat een gebrek aan opleiding niet kan worden opgelost met een sollicitatietraining, en een gebrek aan werkgeverscontacten niet kan worden opgelost met een beroepskeuzeonderzoek, vinden wij dat re-integratie alleen succesvol kan zijn indien er maatwerk wordt geleverd.

Maas groep heeft in de afgelopen 15 jaar al meer dan 2100 mensen aan een nieuwe baan geholpen bij meer dan 1500 werkgevers. We werken met 40 ervaringsdeskundige medewerkers vanuit meer dan 34 vestigingen verspreid door de hele provincie Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Groningen, Friesland en Drenthe. Maar ook in Belgisch Limburg en Duitsland is Maas groep altijd op korte afstand van haar klanten gevestigd. Die klanten zijn bedrijven, gemeenten, het UWV en particulieren. Doordat we regionaal werken, profiteren klanten optimaal van Maas groep’s unieke netwerk binnen de Nederlandse, Duitse en Belgische arbeidsmarkt.

U kunt bij ons terecht voor Re-integratie (UWV), Outplacement (bij reorganisatie en 1e of 2e spoor), opleidingen met baanintentie, begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap, Beroepskeuzeonderzoek, Loopbaanadvies, Sollicitatieondersteuning, Netwerken en Jobhunting.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden