Justion Advocaten

Linatebaan 69a

3045 AH

Rotterdam

010-4403100
Bekijk website
Over Justion Advocaten
Ons kantoor is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Rotterdam en Middelburg. Onze 13 advocaten, ondersteund door deskundige kantoormedewerkers, vormen een team dat actief is op het gebied van Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Bouwrecht, Personen- en Familierecht, Mediation, Bestuursrecht en Aanbestedingsrecht. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige rechtshulp aan zowel (semi-)overheden, instellingen als woningcorporaties en onderwijsinstellingen, ondernemingen uit klein-, midden-, grootbedrijf en particulieren. Wij zetten onze brede expertise graag in om u optimaal te kunnen adviseren, om tot een adequate oplossing van uw geschil te komen en waar nodig te procederen.
Justion Advocaten hecht aan een open en persoonlijke relatie met haar cliënten. Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd. Op die manier wordt gewaarborgd dat onze advisering goed aansluit bij uw behoefte en verwachting. Het spreekt vanzelf dat ook duidelijkheid bestaat over de honorering van onze werkzaamheden, die wij overigens graag betaalbaar houden.
Wij hanteren een systeem van gedegen account management, waarbij wij met meer dan één advocaat op de verschillende rechtsgebieden voor een relatie werkzaam zijn. Dit stelt ons in staat u te allen tijde optimaal bij te staan. Ons optreden als team bevordert de continuïteit, de efficiency en het resultaat van onze dienstverlening. Kortom: wij zijn bereikbaar en slagvaardig.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Postillion Hotel Dordrecht
  Adres: Rijksstraatweg 30
  Dordrecht
  Tijd: 17:00-20:00
  Datum: 27 augustus 2019
  Prijs: conform aanmeldingsvoorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 11 september 2019
  Prijs: