Hulstman Change Management Consulting

ONAFHANKELIJK EN AUTHENTIEK ADVIES

Een waardevolle propositie voor andere ondernemers aanbieden, waarbij ons werk onze passie is en waarbij onze kennis en ervaring ons onderscheidend maken. Daarom zijn wij gaan ondernemen.

Alle mogelijke rollen in verandertrajecten, van IT-leverancier, consultant tot aan programmadirecteur en opdrachtgever hebben wij vervuld. Dit stelt ons in staat het geheel te overzien en waarop we adviseren, hebben we ook zelf gedaan. Voor alle verandertrajecten geldt dat, naast leiderschap, communicatie met impact een cruciale succesfactor is. Als complementair team zijn wij ook hierin gespecialiseerd.

Wij ontzorgen opdrachtgevers van uitdagende verandertrajecten met onafhankelijk, authentiek advies en begeleiding op maat. Omdat wij ons werk te leuk vinden om door anderen te laten doen detacheren of delegeren wij niet. Wij nemen graag met u de verantwoordelijkheid om samen te realiseren wat we afspreken.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Adres: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Tijd: 12.00-14.00 uur
  Datum: 11 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden