Glazenwasserij Van Elten

Driemanssteeweg 39

3084 CA

Rotterdam

010-4602149
info@glazenwasserijvanelten.nl
Bekijk website

Glazenwassers met een professionele kijk op de zaak

Glazenwasserij Van Elten is gespecialiseerd in de zakelijke markt. We werken voor bedrijven, retailers, zorginstellingen en regionale overheden. Die nemen we alle zorg uit handen voor een representatief pand. Alle disciplines die uw uitstraling bepalen, hebben we in eigen huis. Van het periodiek wassen van de ramen tot en met het professioneel reinigen van uw gevel. Ook meer gespecialiseerde activiteiten behoren tot ons werkterrein; bijvoorbeeld het reinigen van zonnepanelen of het verwijderen van graffiti.

Met Glazenwasserij Van Elten is het plezierig werken. Achter de schermen is alles 100% geregeld. Van afspraken kunt u op aan. De kwaliteit van ons werk is nooit een punt van discussie. En als er een keer iets onverwachts is, bent u verzekerd van een adequate reactie. Via contractvormen op maat sluiten we exact aan bij de manier waarop u graag met dienstverleners wilt werken.

Correcte medewerkers, goed opgeleid

Medewerkers selecteren we met een scherp oog. Natuurlijk staat goed kunnen werken voorop. Maar zeker zo belangrijk zijn correcte omgangsvormen. Elke medewerker van Van Elten weet goed met klanten om te gaan, spreekt Nederlands zoals het hoort en heeft een VOG-verklaring, VCA*- en een SVS Glazenwassers diploma. Via aanvullende cursussen en trainingen stimuleren we onze mensen om zich nog meer te specialiseren. Goede arbeidsvoorwaarden doen de rest: we hebben een loyale en hechte groep medewerkers.

Innovatief in aanpak

Kan ons werk efficiƫnter? Beter? Of ergonomisch plezieriger? Nieuwe vindingen in de markt pakken we snel op. Daardoor blijven we up-to-date in aanpak. En concurrerend in prijs. Meer weten over een glazenwasser met een professionele kijk op de zaak? Informeer vrijblijvend.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Adres: Bekend bij leden Business Kring DIAMOND
  Tijd: 12.00-14.00 uur
  Datum: 11 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden