EMD BV

Kelvinring 12

2952 BG

Alblasserdam

078-6999695
Bekijk website
EMD B.V. is een kleinschalig, bescheiden bedrijf met ruim 50 schoonmaakmedewerkers.
Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, onderwijsgebouwen, bussen, industriële panden en fabrieken. Wij verzorgen al uw schoonmaakwerk, van vloer tot plafond, van bureau tot kantine en van radiator tot toilet. Naast onze ervaren en gemotiveerde medewerkers beschikken we over onze eigen moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
Wij hebben ervaring met regulier schoonmaakwerk en specialistische reiniging in diverse branches. Tevens kunnen we u ondersteunen met diverse additionele werkzaamheden.

Uitzendbureau

Tevens is EMD B.V. een uitzendbureau welke gespecialiseerd in en gefocust is op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel op productie niveau.  EMD B.V. is een brede dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Wij zijn een kleine organisatie maar voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook bij de maatschappij waarin wij ons werk doen.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden