Quantes

Laan van Zuid Hoorn 60

2289 DEĀ  Rijswijk

070-4134029
ronald@quantes.nl
Bekijk website

VAN CREATIE NAAR LOCATIE

Graficilitair: ervoor zorgdragen dat het complete grafische proces zonder hindernissen verloopt.

Quantes is een combinatie van twee woorden, grafisch en facilitair. Quantes is gespecialiseerd in grafische facilitaire dienstverlening. U kunt al uw grafische wensen dan ook met een gerust hart aan ons over laten. Wij verlenen onze diensten op een kwalitatieve, effectieve en flexibele wijze. We zorgen voor minder voorraad, verrassen u met spraakmakende ontwerpen, produceren, verpakken en verzenden al uw reclamemateriaal (POS) naar alle filialen . Zelfs complete huisstijlen worden door ons bewaakt en ontwikkeld.

Toonaangevende grafische dienstverlening:

Quantes is toonaangevend in grafische facilitaire dienstverlening. Met betrokken professionals en een steeds breder dienstenpakket bieden wij onze opdrachtgevers, elke dag weer, effectieve oplossingen met oog voor detail en betrokkenheid bij maatschappij en milieu. Quantes is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van grafische diensten, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Producten/Diensten: Ontwerp-reclame-huisstijlen-drukwerk eigen productie-logistiek-point of sale-online beheer- web to print-beletteringen

 

 

 

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Podium aan de Maas
  Adres: Oostmaaslaan 950
  3063 DM Rotterdam
  Tijd: 18.00-21.30 uur
  Datum: 20 november 2019
  Prijs:
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden