Dordtse Bazar Verhuur

Bovenstraat 230a

3077 BK

Rotterdam

010-4824261
info@dbverhuur.nl
Bekijk website

Welkom bij Dordtse Bazar Verhuur Rotterdam.

Dordtse Bazar Verhuur, is al drie generaties lang een begrip in Rotterdam en omstreken.Huren bij DB Verhuur betekent verzekerd zijn van kwaliteit, originaliteit, flexibiliteit en zekerheid.

Onze producten worden met zorg geselecteerd en verpakt, zodat u als klant alleen het beste ontvangt. U kunt de bestelling aan onze showroom komen afhalen, maar wij bezorgen uw bestelling ook snel en professioneel op de gewenste locatie. Onze vakkundige chauffeurs rijden van maandag tot zaterdag uw bestelling tot aan uw voordeur. De producten zijn eenvoudig te monteren en worden altijd geleverd op rollend materiaal.

Tijdens onze openingstijden bent u altijd van harte welkom om producten in onze showroom te komen bekijken en te ‘ervaren’, mochten de foto’s op onze website niet voldoende blijken. Maar ook telefonisch staan onze klantvriendelijke medewerkers u graag persoonlijk te woord. Wij helpen u graag met de juiste productkeuze voor uw belangrijke evenement dat op stapel staat.

Van bruiloft tot examenfeest? Van open dagen tot congressen? Van verjaardag tot jubileum? Van ‘grand’opening tot belangrijke presentatie? Van intiem feestje tot grote catering op locatie? Dordtse Bazar Verhuur heeft het juiste verhuurproduct en is altijd vernieuwend in zijn assortiment.

Dordtse Bazar Verhuur: uw partner voor ieder feestelijk moment!

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 5 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden
  Locatie: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Adres: Bekend bij leden Business Kring SILVER
  Tijd: 12.00 -14.00 uur
  Datum: 6 november 2019
  Prijs: Zie voorwaarden