DAR Bouwadvies

Teunisbloem 2
3353 ET  Papendrecht

078-2000219
info@darbouwadvies.nl
Bekijk website

Bent u aannemer, ondernemer of particulier en wilt u (ver)bouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het bouwen van een compleet huis of vergunningencoördinatie bij complexe infrastructurele projecten, DAR Bouwadvies B.V. helpt u graag. Diverse gemeenten huren ons in om vergunningen te toetsen, te verlenen of te handhaven. Door deze interne opgedane kennis zijn wij in staat om snel en tegen zeer lage kosten vergunningen aan te vragen. DAR Bouwadvies B.V. kan u deskundig bij de te doorlopen procedures begeleiden.

 

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, het maken van ontwerpen en tekeningen én voor begeleiding tijdens de (ver)bouw, kunt u rekenen op de deskundigheid van DAR Bouwadvies B.V. Wij nemen u alle zorg uit handen.

 

Neem geheel vrijblijvend contact op om te zien wat wij in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden