Credion Rotterdam-Rijnmond KvO

Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam

010-7410532
Bekijk website

Credion is één van de beste, onafhankelijke financiële adviesorganisaties voor financieringen voor het MKB. De adviseurs van Credion vervullen tijdens de onderhandelingen tussen klant en geldverstrekker een leidende rol. Wij onderscheiden ons door deskundigheid, degelijkheid en betrouwbaarheid. Mede daarom werkt Credion met een heldere, transparante vergoedingsmethodiek.

 

Credion is in Nederland uitgegroeid tot de beste onafhankelijke adviesorganisatie voor bedrijfsfinancieringen. En die voorsprong willen we behouden. Daartoe streven we naar een landelijk dekkend netwerk van minimaal vijftig filialen die door franchisenemers worden gerund. Dit zijn eigen ondernemers met een regionale achtergrond en kennis van zowel de regio als een specifieke branche. De combinatie van ervaring, expertise en gebundelde krachten leidt ertoe dat Credion de best mogelijke condities realiseert voor haar klanten. Hierdoor ontstaat een gezonde win-win situatie voor zowel cliënt als de eigen organisatie.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: COTAZUR
  Adres: Oostzeedijk 272
  3063 CA te Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 28 mei 2019
  Prijs: zie voorwaarden
  Locatie: Golfbaan Crayenstein
  Adres: Baanhoekweg 50
  3313 LP Dordrecht
  Tijd: 13.00 uur
  Datum: 3 juli 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden