Breeman Automotive

Driemanssteeweg 130

3084 CB

Rotterdam

010-4500000
Bekijk website
Breeman Automotive is actief in de automobiel- en motorfietsen markt en specialist  in het premium marktsegment. De groep vertegenwoordigt top merken van wereldwijd toonaangevende en succesvolle fabrikanten zoals BMW Group en Jaguar-Land Rover.Breeman Automotive is een van origine Rotterdams bedrijf en is nog altijd sterk verbonden met de Rijnmond  regio. De groep beschikt over drie BMW/MINI dealervestigingen (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Gouda), één Land Rover dealervestiging (Rotterdam-Noord) en twee schadeherstel bedrijven (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid).
Breeman Automotive is een speler van formaat; het marktaandeel binnen de merken bedraagt 7% of meer. Alle bedrijven zijn op uitstekend bereikbare locaties gelegen, nabij de grote snelwegen. Er werken bij de diverse werkmaatschappijen 165 medewerkers. De cultuur van Breeman Automotive is die van een familiebedrijf; betrokken, no-nonsense, resultaat gericht en de klant op “pole-position”.
Breeman Automotive is toekomstgericht en blijft innoveren. Dit blijkt ook uit de twee laatste initiatieven:In 2009 is een nieuw bedrijf opgericht met de naam Breelectric. Binnen deze activiteit worden nieuwe technologieën en producten op het gebied van electrisch vervoer en transport in de markt gezet.In 2011 is MaasParts gestart. Een leverancier van onderdelen, banden en gereedschappen voor het automobielbedrijf. Daarnaast is MaasParts ook de partij die universele onderhoudsbedrijven kan adviseren over een efficientere bedrijfvoering en de eventuele uitrol van een bij dat bedrijf passend onderhoudsconcept. Hiervoor werkt MaasParts nauw samen met AD Autobedrijf, het grootste Europese netwerk van onafhankelijke autobedrijven

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Poppodium Annabel
  Adres: Schiestraat 20,
  3013 AH Rotterdam
  Tijd: 18.00-22.00 uur
  Datum: 18 november 2019
  Prijs: Gratis
  Locatie: Podium aan de Maas
  Adres: Oostmaaslaan 950
  3063 DM Rotterdam
  Tijd: 18.00-21.30 uur
  Datum: 20 november 2019
  Prijs: