Breeman Automotive

Driemanssteeweg 130 3084 CB Rotterdam
010-4500000
Bekijk website
Breeman Automotive is actief in de automobiel- en motorfietsen markt en specialist  in het premium marktsegment. De groep vertegenwoordigt top merken van wereldwijd toonaangevende en succesvolle fabrikanten zoals BMW Group en Jaguar-Land Rover.Breeman Automotive is een van origine Rotterdams bedrijf en is nog altijd sterk verbonden met de Rijnmond  regio. De groep beschikt over drie BMW/MINI dealervestigingen (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Gouda), één Land Rover dealervestiging (Rotterdam-Noord) en twee schadeherstel bedrijven (Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid).
Breeman Automotive is een speler van formaat; het marktaandeel binnen de merken bedraagt 7% of meer. Alle bedrijven zijn op uitstekend bereikbare locaties gelegen, nabij de grote snelwegen. Er werken bij de diverse werkmaatschappijen 165 medewerkers. De cultuur van Breeman Automotive is die van een familiebedrijf; betrokken, no-nonsense, resultaat gericht en de klant op "pole-position".
Breeman Automotive is toekomstgericht en blijft innoveren. Dit blijkt ook uit de twee laatste initiatieven:In 2009 is een nieuw bedrijf opgericht met de naam Breelectric. Binnen deze activiteit worden nieuwe technologieën en producten op het gebied van electrisch vervoer en transport in de markt gezet.In 2011 is MaasParts gestart. Een leverancier van onderdelen, banden en gereedschappen voor het automobielbedrijf. Daarnaast is MaasParts ook de partij die universele onderhoudsbedrijven kan adviseren over een efficientere bedrijfvoering en de eventuele uitrol van een bij dat bedrijf passend onderhoudsconcept. Hiervoor werkt MaasParts nauw samen met AD Autobedrijf, het grootste Europese netwerk van onafhankelijke autobedrijven

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Lommerrijk
  Adres: Straatweg 99,
  3054 AB Rotterdam
  Tijd: 18:00-21:30 uur
  Datum: 25 september 2019
  Prijs: Zie aanmeldingsvoorwaarden
  Locatie: SWANSEA (Wales)
  Adres:
  SWANSEA
  Tijd:
  Datum: 27 - 29 september 2019
  Prijs: