Avizas Accountants

Businesspark Boezembocht/ Seinhuiswachter 12

3034 KH

Rotterdam

010-8081012
info@avizas.nl
Bekijk website

‘Avizas’ betekent informeren, op de hoogte brengen. Deze term is passend voor ons kantoor.

Onze missie is: “Klanten tijdig op de hoogte brengen van risico’s, kansen en mogelijkheden op financieel, organisatorisch en juridisch gebied en samen met de klant de risico’s mitigeren en de kansen en mogelijkheden aangrijpen. ”

Onze visie:

Wij zullen onze klanten vertellen wat in de jaarrekening komt te staan, wat ze kunnen doen om ongewenste resultaten te voorkomen en welke risico’s ze kunnen verwachten. Met onderzoeken, analyseren en informeren, vergaren we tijdig informatie voor en over onze klanten. Met begeleiding en scenario analyse informeren we de klanten over de mogelijkheden. Hiermee vermijden we risico’s, ontdekken we mogelijkheden en creëren we kansen.

Om deze visie te kunnen uitdragen zijn we -en werken we- alleen met hooggeschoolde, vakbekwame en ervaren professionals die hun eigen beperkingen kennen.

Wij kennen onze grenzen en durven goed aan te geven wanneer we een externe deskundige dienen raad te plegen. Relaties van ons kantoor, in de vorm van samenwerkingsverbanden dienen bewezen kwaliteiten te bezitten die aansluiten bij onze visie.

Terug naar het overzicht

 • Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:
 • Partners

  Bekijk hieronder een aantal van onze partners.
 • Agenda

  Locatie: Podium aan de Maas
  Adres: Oostmaaslaan 950
  3063 DM Rotterdam
  Tijd: 18.00-21.30 uur
  Datum: 20 november 2019
  Prijs:
  Locatie: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Adres: Bekend bij leden Businenss Kring GOLD
  Tijd: 07.30 - 09.30 uur
  Datum: 10 december 2019
  Prijs: Zie voorwaarden