Lancering www.lekkeromtegeven.nl een feit!

En dat is het zover…. Veel energie, tijd, zweet, frustratie én plezier verder, maar eindelijk staat de nieuwe webshop online: www.lekkeromtegeven.nl En wat voor één….: een plek voor consumenten om producten online te bestellen.

Rianne de Mos – van Dongen is zoals altijd enthousiast: “In onze webshop vind je bakproducten voor koekjes, cake en brood, kruiden en soepen voor verschillende gelegenheden. Via specifieke buttons helpen we je op weg. Ook kan je per merk zoeken. De komende periode komen er nieuwe producten bij met en zonder cadeauverpakking.”

 

 

De webshop voegt een nieuwe dimensie toe aan de activiteiten van Concept Unie (lid van Business Netwerk Rijnmond), het bedrijf waar het toevoegen van waarde centraal staat. De Mos-Van Dongen, die commercieel verantwoordelijk is binnen het bedrijf, licht toe: “Bij de Concept Unie zijn we expert in “producten het woord te laten doen. Door waarde toe te voegen aan producten met verpakking, design en boodschap hebben wij letterlijk miljoenen producten verkocht zonder verkoopafdeling of marketingbudget.”

Kijk gerust even op de nieuwe webshop www.lekkeromtegeven.nl. Heeft u suggesties en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar