Kennissessie Klimaat en Duurzaamheid op maandag 7 oktober

UITNODIGING KENNISSESSIE KLIMAAT EN DUURZAAMHEID

U wordt bij deze van harte uitgenodigd om op maandag 7 oktober 2019 vanaf 14.00 uur deel te nemen aan de speciaal voor ondernemers georganiseerde kennissessie Wet Milieubeheer. Deze kennissessie vindt plaats bij Podium aan de Maas, aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam (aan de Maasboulevard). U kunt (gratis) parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen bij het pand.

Klimaat en duurzaamheid zijn belangrijke hedendaagse thema’s, ook voor ondernemers. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 45% van de ondernemers stelt niet op de hoogte te zijn van de nieuwe Wet Milieubeheer die op 1 juli jongstleden van kracht is gegaan.

Deze kennissessie geeft uitleg over deze nieuwe weten, toetst of je als ondernemer aan deze wetgeving dient te voldoen, maar vooral hoe je eraan kunt voldoen. Verder wordt ingegaan op mogelijkheden om duurzaamheid te financieren. De sessie wordt bij Podium aan de Maas georganiseerd door HostedEC en ING in samenwerking met Business Netwerk Rijnmond.

Kortom, een kennissessie vol interessante informatie, discussie en uiteraard gelegenheid tot netwerken met mede-ondernemers .

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00-14.30 uur:

Inloop en ontvangst met koffie

14.30-15.15 uur: Klimaat en duurzaamheid (spreker: Michel Schuurman, directeur Economie en Politiek bij MVO Nederland)

15.15-16.00 uur: Wet Milieubeheer, Informatie- en besparingsplicht en EED (spreker: Niek van Erk, zelfstandig adviseur HostedEC)

16.15-17.00 uur: Duurzame projecten en groenfinanciering (spreker: Pim Boonekamp, relatiemanager GroenBank)

17.00-18.00 uur: Netwerken onder het genot van een hapje & drankje

 

 

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via DEZE LINK!