Interessante aanbieding nieuwe MAZDA 3 door partner Rijnmond Lease B.V

Regelmatig heeft partner Rijnmond Lease interessante aanbiedingen voor ondernemers. Zo ook bij de introductie van de nieuwe MAZDA 3!

INTRODUCTIE-AANBOD NIEUWE MAZDA 3.

De compleet nieuwe Mazda 3 Hatchback en Sedan zijn nu te bewonderen in de showrooms. Rijnmond Lease heeft daarvoor een zeer aantrekkelijk introductie Operational Lease aanbod.

 

 

INTRODUCTIE-AANBOD MAZDA 3 :

Vanaf € 369,- ex. BTW. U heeft dan al standaard een head-up display, een digitaal instrumen-tarium, een infotainmentsysteem met 8,8 inch beeldscherm en navigatiefunctie, diverse actieve veiligheidssystemen, led-koplampen en adaptieve cruise control.

INTRODUCTIE-AANBOD MAZDA 3 COMFORT :

Vanaf € 401,- ex. BTW. De Comfort-uitvoering is daarnaast voorzien van stoel- en stuur-verwarming, keyless entry, automatische klimaatregeling, achteruitrij-camera, INCLUSIEF Bose®premium-audiosysteem met 12 speakers en leerpakket bestaande uit: zwart lederen interieur , elektrisch verstelbare bestuurdersstoel (8-voudig + geheugenfunctie) en verstelbare lendensteun , Geheugenfunctie stand buitenspiegels en Active Driving Display.

Het introductie aanbod is geldig tot en met 15 april 2019 en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden met 10.000 kilometer per jaar.

Wilt u meer informatie? Mail naar info@rijnmondlease.nl, of bel en vraag naar Teun Lankhaar via 0186-621306!

 

PS: Met Leaseprijsonline.nl beschikt Rijmond Lease over een eenvoudige en snelle manier om uw leaseprijs voor welke auto dan ook online te berekenen.