Hotspot bewijst zich tijdens ‘Dineren met Directeuren’ in Oud-Beijerland

Als je als nieuwe hotspot in Oud-Beijerland gekozen wordt én daardoor het netwerk van Business Netwerk Rijnmond op bezoek krijgt, dan moet je het natuurlijk wél waarmaken. En dat deden ze zeker bij LOOXS Bar & Kitchen afgelopen maandag 3 december.

Ruim veertig beslissingsbevoegden vanuit het brede Rijnmondse netwerk waren afgekomen op een nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond. Met het gemakkelijk parkeren stroomden de deelnemers vanaf 18.00 uur binnen. Met een gastvrije ontvangst van eigenaren Edwin Both en Francisca Schramm begonnen de deelnemers aan een informele, gezellige en nuttige netwerkdiner.

 

 

De keukenbrigade had zijn best gedaan. Met heerlijke gerechten – waarbij het shared-dining principe van toepassing was – verzorgde Both en het team de aanwezige personen. Onder het genot van een aantal heerlijke wijnen was het dan ook goed toeven aan de Havenkade 16, op één van de mooiste plekjes in Oud-Beijerland. De deelnemers waren dan ook lovend over de goede verzorging en bevestigden dan ook zonder problemen de unieke entourage in het nieuwe restaurant.

John Weerman van De Vraagbaak Groep stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Inmiddels heb ik het ontdekt en samen met mijn gezin kom ik hier nu graag. Ook vanavond was het eten en het gezelschap uitstekend,” aldus Weerman die met zijn bedrijf actief is op het gebied van technische installaties en managent.

 

 

Evert de Gijsel van partner ING bevestigde het gevoel: “Prachtige locatie en prima keuken. Een open keuken geeft mij altijd een vertrouwend gevoel en zorgt voor een speciale sfeer.” Theo Kooy, eigenaar van Rijnmond Lease kon zich hier volledig in vinden. “Een geslaagde avond op een prachtige nieuwe locatie,” aldus de partner van Business Netwerk Rijnmond.

 

 

Partner Quinton – in de persoon van mede-eigenaar Sandra Voorsluis-den Hollander- sloot zich hierbij aan: “Daarbij vind ik deze bijeenkomsten altijd bijzonder nuttig. Naast de uitstekende, gastvrije verzorging van deze locatie, blijft het een uitstekende manier om informeel diverse personen uit het netwerk beter te leren kennen. En dat werkt op deze avond.”

Kortom, een geslaagde Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond in de nieuwe hotsport van Oud-Beijerland: LOOXS Bar & Kitchen

Kijk voor alle foto’s bij ‘FOTO’S’