Hotel Wings breidt uit!

“Inmiddels is het vier jaar geleden dat Wings Hotel haar deuren op Rotterdam The Hague Airport opende, maar daar stoppen onze ambities niet,” vertelt Menno Noordenbos, directeur van Wings Hotel. 

“Momenteel wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het hotel, want er is veel behoefte aan ruimte om te groeien. Met vijf extra hotelkamers kunnen we nog meer gasten een fijn verblijf aanbieden. Sinds 28 maart 2015 is Wings Hotel officieel geopend en we zien aan onze kamerbezetting dat we al te klein zijn, aldus Noordenbos.

Hij vervolgt: “De nieuwe kamers komen op het dak, waarbij als het ware extra ruimte wordt gecreëerd op een bestaande fundering én dat is vrij uniek aan deze verbouwing. De stijl van de kamers is geheel in lijn met de rest van het hotel en beschikken aanvullend over een eigen terras met een spectaculair uitzicht op het vliegveld of de skyline van Rotterdam. In week 42 vindt de oplevering plaats, hiermee stijgt onze beschikbaarheid naar 137 kamers & suites.”

Over Wings Hotel:

Gelegen direct naast de terminal op Rotterdam The Hague Airport, even buiten het centrum, biedt Wings Hotel u een prachtig hotel & congrescentrum. Naast stijlvol ingerichte kamers en appartementen biedt Wings Hotel diverse vergaderruimtes, een rooftop wijnbar, een a la carte restaurant, een Sportsbar en een fitness ruimte inclusief personal trainer. Met een grandioos uitzicht over het vliegveld en de skyline van Rotterdam is Wings Hotel de perfecte toegangspoort tot Rotterdam. Meer info vind je via https://www.worldhotelwings.com