Geslaagd Bedrijfsbezoek & Business Borrel bij Behangparadijs!

Het was 20 november 2018 een koude herfstavond. Hoewel normaal om 17.30 uur de deuren van Behangparadijs John van Zweden aan de Oude Haaghweg 20 te Den Haag sluiten, was het deze avond anders.

In de prachtige showroom had team Van Zweden ervoor gezorgd dat de 45 genodigden van Business Netwerk Haaglanden het aan niets ontbrak met diverse heerlijke, luxe hapjes en drankjes. Hoewel John van Zweden zijn betrokkenheid met het inmiddels 60-jarige familiebedrijf niet minder is, liet zoon Kai tijdens een kort interview horen dat hij met alle toewijding dé juiste persoon is die het bedrijf in de toekomst verder ontwikkelt.

En dat leverde interessante duo-gesprekken op tussen vader en zoon….. Van Zweden vond het bezoek geslaagd: “Normaal ontvang ik nooit business clubs op de zaak, maar ik ben graag als ambassadeur verbonden aan Business Netwerk Haaglanden. Ik vind het hartstikke leuk om het netwerk te mogen ontvangen. Ook zoon Kai vindt het netwerk belangrijk: “In de keren dat ik er geweest ben, merk ik dat het belangrijk is om het netwerk te verbreden. Ik vind het leuk om kennis en netwerk te kunnen delen met elkaar.” Het bleef op die dinsdag nog lang onrustig op de Oude Haaghweg 20…