Facet Academy bijeenkomst op maandag 29 oktober bij Kalfsbeek te Schiedam

FACET Academy 2018: Community Platformen

Een Community Platform is een type organisatie waarbij mensen bij elkaar gebracht worden en waar het platform de mensen ook het gevoel geeft dat zij erbij horen. Het geeft ieder lid een identiteit die zij trots met anderen willen delen. Een Community Platform biedt daarbij een kader aan om elkaar meer te vertrouwen, elkaar meer te ondersteunen, meer met elkaar samen te werken en meer betekenisvolle relaties met elkaar op te bouwen. Een Community platform is door velen genoemd als dé organisatievorm voor de toekomst.

Vier bijeenkomsten

In vier bijeenkomsten vergelijken wij (eigen) ondernemingen met de verschillende aspecten van een Community platform. In 2018 staat nog één bijeenkomst gepland:

  • Maandag 29 oktober: Is stabiliteit in elke organisatie belangrijk?

Is stabiliteit in elke organisatie belangrijk?

Een Community Platform is een type organisatie waarbij mensen bij elkaar gebracht worden en waar het platform de mensen ook het gevoel geeft dat zij erbij horen. Het geeft ieder lid een identiteit die zij trots met anderen willen delen. Een Community Platform biedt daarbij een kader aan om elkaar meer te vertrouwen, elkaar meer te ondersteunen, meer met elkaar samen te werken en meer betekenisvolle relaties met elkaar op te bouwen. Een Community platform is door velen genoemd als dé organisatievorm voor de toekomst. Daarom is de aanpak van Community Platformen het centrale thema voor de Academy in 2018. Deze laatste Academy van 2018 wordt gehouden op een bijzondere locatie, te weten: BMW Kalfsbeek, Karel Doormanweg 21, 3115 JD Schiedam.

De Academy begint om 17.00 uur (tot 20.00 uur), maar vanaf 16.00 uur mogen de deelnemers een proefrit maken in één van de beschikbare BMW’s.

Bij het thema “Community Platformen” passen de volgende onderwerpen voor de workshops:

1. Wie trekt de kar? Welke leiderschapsstijl passen wij toe?

2. Hoe nemen wij beslissingen? Hoe is onze Governance geregeld?

3. Hoe organiseer je een financiële stabiliteit?

4. Van welke kanalen maken wij gebruik?

5. Hoe managen wij onze data?

Meld je aan via: www.facet-accountants.nl/facet-academy-2018

FACET Accountants & Adviseurs

Fascinatio Boulevard 768-772

2909 VA Capelle aan den IJssel

Postbus 4079

3006 AB Rotterdam

010 452 61 44

info@facet-accountants.nl

facet-accountants.nl