Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZomerBBQ 2019 op 27 augustus

27 augustus om 17:00 - 20:00

Start van het 2e deel netwerkseizoen 2019 speciaal voor leden Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Drechtsteden!

 

Traditionele ZomerBBQ op 27 augustus bij Postillion Hotel Dordrecht

 

Speciaal voor partners en leden organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ op dinsdag 27 augustus 2019 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur in samenwerking met partner Postillion Hotel Dordrecht.

We zijn te gast bij Wouter Noels en zijn team aan de Rijksstraatweg 30, 3316 EH te Dordrecht (eenvoudig bereikbaar aan de A16). U kunt eenvoudig gratis voor het hotel parkeren. Bij mooi zomerweer vindt de ZomerBBQ uiteraard buiten plaats op het terras.

Drie netwerken in één bij elkaar. Dat is jaarlijks de insteek bij de start van het 2e deel van het netwerkseizoen tijdens de jaarlijkse ZomerBBQ van Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Drechtsteden. Vorig jaar in Rijnmond, dit jaar in Drechtsteden en volgend jaar in Haaglanden. Marjan van Berkel, Steven Corijn, Leonard van Spronsen en Esra Overduin ontvangen u deze editie van harte!

 

 

Een ideale manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Naast een hapje en drankje wordt u een BBQ aangeboden. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk. Let op: bedrijven/organisatie met > vijf medewerkers) zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur.

Programma (indicatie):

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstcocktail & hapje
17.30: Welkomstwoord organisatie en Postillion Hotel Dordrecht
17.45: Korte presentatie partners (inclusief elevator pitch)
18.00: Informeel netwerken onder het genot van drankjes & BBQ
20.00: Einde ZomerBBQ

 

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief hapjes, drankjes en BBQ) voor partners (maximum drie personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden) is de bijdrage € 50,00 per persoon inclusief btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL71INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ 2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

 

Tot 23 augustus kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 50,00 per persoon in rekening gebracht.

 

Aanmelden ZomerBBQ dinsdag 27 augustus 2019

Gegevens

Datum:
27 augustus
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Tags:
, , , ,