Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winterse Netwerklunch 2019 op maandag 11 november

11 november om 12:00 - 14:00

Introductie van Ondernemerstafel 010!

De zomer is alweer voorbij en we gaan inmiddels richting winter! Tijd om met uw mede-partners en leden samen te komen tijdens een korte business lunch. Hiervoor nodigen wij u exclusief uit om op maandag 11 november 2019 van 12.00 uur tot 14.00 uur aanwezig te zijn tijdens de Winterse Netwerklunch 2019 van Business Netwerk Rijnmond. Deze lunch wordt in samenwerking met Van der Valk Hotel Ridderkerk georganiseerd. U bent van harte welkom!

Locatie is bij onze partner Van der Valk Hotel Ridderkerk aan de Krommeweg 1 te Ridderkerk. Prima locatie, gemakkelijk en gratis parkeren, heerlijke lunch en voldoende gelegenheid om op deze dag mede-partners en leden uit het netwerk te ontmoeten. Maximale aantal deelnemers is bepaald op 90 personen dus wees er snel bij. De bijeenkomst is bedoeld voor partners en leden. Introducés zijn welkom conform aanmeldingsvoorwaarden en na accordering. U dient zich voor deelname aan de Winterlunch 2018 verplicht aan te melden.

Programma:

Tijdens deze lunch wordt de OndernemersTafel 010 geïntroduceerd, waaraan een interview zal plaatsvinden met drie gerenommeerde ondernemers uit de regio Rijnmond…. We houden de namen nog even geheim, dus houdt uw mail in de gaten!.

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie + OndernemersTafel 010
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen of het weekend te starten!.

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Rijnmond. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden. Partners van Business Netwerk Rijnmond hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal drie personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 35,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch).

Let op: na aanmelding kunt u t/m 5 november 2019 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 35,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval. U ontvangt een kwitantie/factuur.

Aanmelden via:

Graag tot 11 november!

Aanmelden Winterse Netwerklunch 2019 op 11 november

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
12:00 - 14:00