Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging: ‘Zomerborrel BNR 2019’ op woensdag 26 juni bij Gastrobar Hartig

26 juni om 16:30 - 19:00

Beste lid,

Op woensdag 26 juni organiseert Business Netwerk Rijnmond een informele Zomerborrel 2019 voor partners, leden en relaties van 16.30-19.00 uur.

U bent van harte welkom tijdens deze borrel nabij het centrum van Rotterdam bij ons lid Gastrobar Hartig aan Hartmansstraat 20A, 3012 VA Rotterdam (zijstraat van de Witte de Withstraat). Gastheer Stephan de Leur en BNR ontvangen u in een ontspannen sfeer. U kunt uw auto aan de tegenovergelegen parkeergarage Westblaak parkeren.

 

 

Locatie is dus Gastrobar Hartig aan de Hartmansstraat 20A. Stephan is al enige jaren lid van BNR en regelmatig bezoeker van de bijeenkomsten van BNR. Tijd om nader kennis te maken met zijn locatie middels de Zomerborrel 2019! Uiteraard is het mogelijk om na de borrel een hapje te blijven eten.

De zomer is er! Dus tijd om met uw mede-partners en leden samen te komen tijdens deze Zomerborrel 2019 in hartje Rotterdam nabij de Witte de Withstraat! Deze borrel wordt in samenwerking met Gastrobar Hartig georganiseerd. Meer informatie over de locatie vindt u via www.gastrobarhartig.nl

 

Programma Zomerborrel BNR woensdag 26 juni 2019:

16.30 – 17.00 uur: inloop met ontvangstdrankje
17.00 – 17.15 uur: welkom organisatie + Gastrobar Hartig
17.15 – 19.00 uur: gelegenheid tot netwerken

19.00 – …………..: indien wenselijk diner (eigen keuze/rekening)

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners, leden van Business Netwerk Rijnmond. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden en accordering. Partners van Business Netwerk Rijnmond hebben te allen tijde voorrang bij het toekennen van de plaatsbewijzen.

 

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal drie personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de entreebijdrage € 25,00 inclusief btw per persoon.

 

Aanmelden Zomerborrel BNR 2019 op 26 juni bij Gastrobar Hartig