Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging ‘Dineren met Directeuren’ Business Netwerk Rijnmond op 28 mei bij COTAZUR by Rosso!

28 mei om 18:00 - 21:30

Sfeervol genieten bij nieuwe hotspot van Kralingen!

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert Business Netwerk Rijnmond een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast bij het nieuwe ‘Cotazur’ (by Rosso) van Hans Veerman, die op hun nieuwe locatie gevestigd zijn aan de Oostzeedijk 272, 3063 CA te Rotterdam (voorheen ‘Boerengat’).

Na een aantal keren gastheer te zijn geweest voor BNR op de oude locatie Rosso op het Westelijk Handelsterrein, ontvangt horeca-ondernemer Hans Veerman u samen met de directie van Business Netwerk Rijnmond op deze nieuwe hotspot van Kralingen. Wederom wordt u een interessante netwerkavond voorgeschoteld.

Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Rijnmond. U kunt parkeren in de nabije omgeving (vanaf 18.00 uur gratis).

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Cotazur wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

Programma:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Proeverij – voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Proeverij – hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Proeverij – nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken


AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: afhankelijk van uw contractvoorwaarden bij Business Netwerk Rijnmond betalen leden € 70,00 euro en introducés € 99,00 euro. Leden waarbij één editie van Dineren met Directeuren in het lidmaatschap inbegrepen zit en die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt, hoeven geen bijdrage te voldoen. Genoemde bedragen zijn EXCLUSIEF btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het eventueel, verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Rijnmond o.v.v. DMD 28-05-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 22-05-2019 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 22 mei 2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Over Cotazur by Rosso

Na bijna 20 jaar Westelijk Handelsterrein is Hans Veerman met ROSSO verhuisd naar een superlocatie in Kralingen, vlakbij jachthaven Boerengat. Met de nieuwe naam ‘COTAZUR’ is de sfeer van deze hotspot ontspannen, laagdrempeling maar wel stijlvol zoals altijd. Met een keuken met herkenbare gerechten. Een typitsch ‘woonkamergevoel’ op de hoek van de Oostzeedijk in een prachtig, klassiek pand met karakteristieke kenmerken!

 

 

Aanmelden Dineren met Directeuren BNR 28 mei 2019 - COTAZUR

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
18:00 - 21:30