Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PARTNERBIJEENKOMST Business Netwerk Rijnmond op vrijdag 15 maart 2019 vanaf 18.00 uur!

15 maart om 18:00 - 22:00

Netwerkdiner + wedstrijd FC Dordrecht – Roda JC

(Let op: deze bijeenkomst is alleen voor partners van Business Netwerk Rijnmond – op uitnodiging)

Beste partner,

Hierbij nodigen wij u persoonlijk uit voor de partnerbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond die plaats zal vinden op vrijdag 15 maart 2019 vanaf 18.00 uur.

We zijn te gast bij voetbalclub & partner FC Dordrecht aan de Krommedijk te Dordrecht, waar wij u een volledig verzorgd diner & voetbalavond aanbieden. U bent hiervoor met uw partner van harte uitgenodigd. Op de grote parkeerplaats (ingang Reeweg-Oost) kunt u uw auto gratis parkeren.

U wordt vanaf 18.00 uur ontvangen in Brasserie De Schaapskooi, waar we gezamenlijk met de partners van het netwerk een diner zullen nuttigen. Na het diner wordt u allen uitgenodigd om de wedstrijd FC Dordrecht – Roda JC bij te wonen. De Schapenkoppen zullen er alles aan doen om de Limburgers met een nederlaag terug naar huis te sturen. Tijdens de pauze kunt u in de knusse business lounge van FC Dordrecht alvast de tussenstand onder het genot van een hapje en drankje evalueren. De wedstrijd eindigt om 21.45 uur, waarna gezamenlijk in de business lounge nog een drankje en hapje genuttigd wordt onder gepaste muzikale geluiden van de DJ.

Kortom, voldoende ingrediënten voor een interessante en leuke avond. U ontmoet de mede-partners, maar zeker ook menige andere ondernemers uit de regio die op deze avond in de open Business Lounge aanwezig zullen zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.45-18.00 inloop en ontvangst in Brasserie de Schaapskooi

18.00-19.45 start netwerkdiner

19.45-20.00 doorloop richting business lounge FC Dordrecht

20.00-21.45 voetbalwedstrijd FC Dordrecht – Roda JC

21.45- …… nadronk in business lounge

Deze bijeenkomst is speciaal voor partners van Business Netwerk Rijnmond. Verdere informatie en aanmelden kan via info@businessnetwerkrijnmond.nl

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
18:00 - 22:00