Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ING Business Boost Live op 20 maart in Ahoy

20 maart om 18:30 - 22:30

Op 20 maart as organiseert ING een uniek en landelijk event voor ondernemers! Evenals in najaar 2017 zal dit gehouden worden in Ahoy. Met de kortingscode onderaan dit bericht kunnen relaties van BNR en BND kaarten kopen met 20% korting.

ING BusinessBoost Live

Op woensdag 20 maart 2019 vindt in Rotterdam Ahoy de volgende editie plaats van de grootste inspiratie-show voor ondernemend Nederland. ’s Werelds grootste DJ Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal en talenten als Pieter Zwart van Coolblue en Dirk de Bruijn van Swapfiets vertellen over hun uitdagingen en successen. Ook Najib Amhali, Johnny de Mol, Eva Jinek en relatiewetenschapper Esther Perel staan op het podium.

Speciaal voor jou 20% korting

Kom samen met je businessclub naar BusinessBoost Live en denk na over de volgende stap van je bedrijf. Als zakelijke klant van ING bied ik je de mogelijkheid om tickets te kopen met 20% korting.

Wat?              BusinessBoost Live

Waar?            Rotterdam Ahoy

Wanneer?      20 maart | avondprogramma /inloop vanaf 18.30 uur

 

Tickets koop je hier. Hier vind je ook informatie over het programma en de sprekers. Gebruik voor de reservering van je tickets de persoonlijke kortingscode: bcINGr1

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
18:30 - 22:30