Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Business Netwerk Haaglanden: ‘Dineren met Directeuren’ op di. 26 maart!

26 maart om 18:00 - 21:30

 

Dat ons netwerk op leuke locaties haar bijeenkomsten organiseert in Haaglanden, bewijst de nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ op dinsdag 26 maart: we zijn te gast bij de familie De Jong aan het water bij Madestein Restaurants & Events, Madepolderweg 100, 2553 EG te Den Haag. Het event start om 18.00 en duurt tot 21.30 uur. U kunt op de parkeerplaats gratis parkeren.

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét 40 directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven.

Business Netwerk Haaglanden ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Haaglanden en omgeving.

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Madestein wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

Programma dinsdag 26 maart:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie & Madestein Restaurant & Events
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met Directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties (met > vijf medewerkers) in de regio Haaglanden en omgeving. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: de toegang voor leden van Business Netwerk Haaglanden is gratis (één persoon per lid), overige personen betalen € 95,00 euro exclusief de verschuldigde b.t.w. Genoemde bedragen zijn inclusief btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

 

Over Madestein

In het recreatiegebied Madestein ligt horecagelegenheid Madestein Restaurant & Events dat al jaren bekend staat als de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderingen en recepties. De locatie beschikt over vijf sfeervolle, multifunctionele zalen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid met gratis gebruik van wifi, flipover, beamer en projectiescherm. Madestein is, gezien de prachtige ligging aan het water, als officiële trouwlocatie zeer in trek. Events volop in het teken van watersport en recreatie op het naastgelegen meer.

 

Aanmelden BNH: Dineren met directeuren

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
18:00 - 21:30