Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Editie ‘Dineren met Directeuren’ op woensdag 25 september bij vernieuwde Lommerrijk

25 september om 18:00 - 21:30

‘Dineren met Directeuren’ op 25 september bij LOMMERRIJK

 

Sfeervol genieten bij vernieuwd Lommerrijk! 

Op woensdag 25 september 2019 organiseert Business Netwerk Rijnmond een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast bij het vernieuwde LOMMERRIJK bij gastvrouw Monique Delfgaauw, gevestigd aan de Straatweg 99, 3054 AB tee Rotterdam. U kunt hier gemakkelijk (gratis) parkeren.

Partner LOMMERRIJK is prachtig gelegen aan de Bergse Plas. Rotterdamse Zakenvrouw 2018 Monique Delfgaauw ontvangt ons hier in het volledig verbouwde restaurant. Samen met de directie van Business Netwerk Rijnmond wordt u op deze Rotterdamse hotspot een interessante netwerkavond voorgeschoteld. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Rijnmond.

 

 

 

PROGRAMMA

 

In samenwerking met LOMMERRIJK wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

Programma:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Proeverij – voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Proeverij – hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Proeverij – nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 


AANMELDINGSVOORWAARDEN

 

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: afhankelijk van uw contractvoorwaarden bij Business Netwerk Rijnmond betalen leden € 70,00 euro en introducés € 99,00 euro. Leden waarbij één editie van Dineren met Directeuren in het lidmaatschap inbegrepen zit en die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt, hoeven geen bijdrage te voldoen. Genoemde bedragen zijn EXCLUSIEF btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het eventueel, verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Rijnmond o.v.v. DMD 25-09-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 22-09-2019 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 22 september 2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Over Lommerrijk

 

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam. Lommerrijk is een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardagsfeest, familiedag en babyshower. We vieren alle aspecten van het leven. En we zijn uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar voor onze zakelijke evenementen.

 

 

Aanmelden Dineren met Directeuren BNR 25 september LOMMERRIJK

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
18:00 - 21:30