Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VOL- ‘Dineren met Directeuren’ op 20 november bij Podium aan de Maas met Jurgen de Boom

20 november om 18:30 - 21:30

-Vol- U kunt zich helaas niet meer aanmelden

Sfeervol genieten aan de Maasboulevard met speciale meester chef-kok Jurgen de Boom! 

Op woensdag 20 november 2019 organiseert Business Netwerk Rijnmond een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij zijn te gast bij Podium aan de MAAS bij gastheer Jeffrey Stubbs, gevestigd aan de Oostmaaslaan 950, 3063 DM te Rotterdam. U kunt hier gemakkelijk (gratis) parkeren.

Partner Podium aan de Maas is prachtig gelegen aan de Maasboulevard te Rotterdam. Op de 1e etage van het historisch pand wordt u samen met de directie van Business Netwerk Rijnmond op deze Rotterdamse hotspot een interessante netwerkavond voorgeschoteld. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Rijnmond.

PROGRAMMA

In samenwerking met Podium aan de Maas wordt u op de 1e etage met uitzicht op de Maasboulevard een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door Jurgen de Boom, de chef-kok van Restaurant de Olijfboom uit Barendrecht, een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

 

Programma:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Proeverij – voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Proeverij – hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Proeverij – nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee directieleden afvaardigen; members en introducés één persoon. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: afhankelijk van uw contractvoorwaarden bij Business Netwerk Rijnmond betalen leden  € 70,00 euro en introducés € 99,00 euro. Leden waarbij één editie van Dineren met Directeuren in het lidmaatschap inbegrepen zit en die hier nog geen gebruik van hebben gemaakt, hoeven geen bijdrage te voldoen. Genoemde bedragen zijn EXCLUSIEF btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het eventueel, verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Rijnmond o.v.v. DMD 20-11-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 15-11-2019 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 15 november 2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

Aanmelden Dineren met Directeuren 20 november Podium aan de Maas

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
18:30 - 21:30