Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bedrijfsbezoek Business Netwerk Drechtsteden bij Auto Wüst Dordrecht

21 november 2018 om 17:30 - 20:00

Business Netwerk Drechtsteden organiseert op woensdag 21 november 2018 vanaf 17.30 uur wederom een leuk en interessant bedrijfsbezoek. Deze keer zijn we te gast bij Auto Wüst  aan de Mijlweg 81, 3316 BE te Dordrecht.

Tijdens het bedrijfsbezoek neemt de directie in de persoon  van Marcel Wüst u mee in een reis van heden naar verleden tijdens een rondleiding door het Carel Wüst Museum. Deze parel van Auto Wüst is een bijzonderheid om te zien en bevat vele stokpaardjes. Verder krijgt u enige inzichten in de ontwikkeling van de markt en er is uiteraard met mede-ondernemers mogelijkheid om van gedachten wisselen tijdens de netwerkborrel en het buffet.

 

Het programma :

17.30 -18.00 Inloop ent ontvangst met koffie/ thee
18.00- 18.15 Inleiding en aftrap
18.15 – 19.00 Rondleiding Carel Wüst Museum
19.00 – 20.00 Netwerken onder genot van het buffet, een drankje en een hapje.

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Drechtsteden. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor leden van Business Netwerk Drechtsteden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden.

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor leden géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers of meerdere personen per lid) bedraagt de bijdrage € 35,00 inclusief btw per persoon. Zonder bevestiging heeft u geen toegang tot de bijeenkomst.

 

Over Auto Wust: Traditie met Passie!


 

 

Team Wüst

 

Mercedes-Benz à la carte

Kent u het verschil tussen een confectiepak en een kostuum op maat? Confectie krijgt u op elke hoek, geen probleem. Maar hoe zit dat met maatwerk? Met auto’s is het net zo. Ook auto’s zijn overal te koop. Zelfs van een edel merk als Mercedes-Benz. Maar is dat voldoende? Wij van Auto Wüst vinden van niet. Wie bij Auto Wüst een Mercedes-Benz koopt, krijgt maatwerk. In mobiliteit maar ook in service. Omdat wij vinden dat een auto moet passen als een handschoen. ’Mercedes-Benz à la carte’ als het ware.

 

 

AutoWüst Dordrecht

Mijlweg 81, 3316 BE Dordrecht

078 617 7000

 

 

Gegevens

Datum:
21 november 2018
Tijd:
17:30 - 20:00