Contacta.nl op 5, 6 en 7 november Zeelandhalllen te Goes

The Next Step: het thema van Contacta.nl 2019.

Lancering Business Netwerk Zeeland: stand 748

Op de Contacta 2019 lanceert BNR/BND/BNH het nieuwe zusje: Business Netwerk Zeeland. Drie dagen is onze organisatie aanwezig op stand 748 om bestaande en nieuwe relaties te spreken. Ook voor partners, leden en relaties uit Zuid-West Nederland is de B-to-B beurs met ruim 350 standhouders en ruim 24.000 bezoekers een aanrader. U bent van harte welkom.

 

 

Iedereen zal zich herkennen in het thema. Iedereen heeft wel een persoonlijke volgende stap, maar Contacta.nl heeft als doel verbinden. Het verbinden van bedrijven met bedrijven, mensen met mensen, en bedrijven met mensen. Voortdurend een volgende stap maken. In ons dagelijkse leven zien we het bijvoorbeeld terug in de vorm van windturbines in een weiland, traditionele daken met zonnepanelen en snelle elektrische laadpalen langs de weg.

 

 

We bellen niet, maar we appen. We slacken, airdroppen, swipen, “liken” en “loven”. Op zoek naar de balans tussen geluk, voldoening en werkdruk in de 24 uurs maatschappij. Allemaal om de volgende stap te kunnen maken. Contacta.nl 2019 staat in het teken van de volgende stap.

Over Contacta:

Hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen – Zeelandhallen GOES. Tijdens Contacta.nl op 5, 6 en 7 november komen bedrijven uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen en uit diverse sectoren samen. Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers, is Contacta.nl hét jaarlijkse, zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Gratis registreren via www.contacta.nl