Business kringen zorgen voor verdieping!

De afgelopen week was het weer tijd voor de drie maandelijkse business kringen van Business Netwerk Rijnmond. Deelname aan de business kringen draagt zorg voor verdieping in de verbinding en kennis binnen het BNR netwerk.

Deze keer werden de kringen gehouden op de unieke locatie van onze partner Podium aan de Maas (zie www.podiumaandemaas.nl) , waar general manager Jeffrey Stubbs de scepter zwaait. En hoe! Het bleek weer bij alle drie de kringen een warme ontvangst en top geregeld te zijn aan de Maasboulevard met een uitstekende verzorging voor mens & maag. Bedankt Jeffrey en team!

Na ontvangst met de heerlijke Rotterdamse Koffie werd deze keer werd het thema SALES centraal gesteld in de onderlinge, interactieve discussies. Met de door BNR geregisseerde vragen over en weer, werden de deelnemers aan de hand meegenomen en gedwongen om hun beste idee├źn, aanpak en gedachten over hun visie hierover te delen. Aan het eind konden de deelnemers weer met voldoende inspiratie de werkzaamheden hervatten.

 

 

Wilt u meer weten over de business kringen van BNR? Kijk dan even op de website www.businessnetwerkrijnmond.nl en stuur een mail naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

 

(De volgende data voor de kringen zijn in oktober met als centrale thema de nieuwe wet WAB per 1-1-2020)